Pages

17 aprilie 2012

Permis de port-copil v1. Cele 12 reguli.

Copiii lu' tata - sursa: www.thesniper.us
În weekendul Iisusului proaspăt înviat pentru a nu-ș' câta oară, un copil de doi ani a ajuns în comă alcoolică la spital. Da, era din Vaslui. Altul, cu ceva timp în urmă a fost filmat cu țigara în gură. Bine, dar astea sunt cazuri izolate, însă, există numeroși copii cărora, dacă ai fi cu chiureta în mână, i-ai împinge pe marea morților înainte de decesul regulamentar. De-aceea, eu zic că ar trebui o lege a copiilor și avutul de copil să fie "port-copil". Fix ca portul de armă, dar altfel. Pentru că e ușor de făcut un copil, dar mai greu de educat, dacă tu nu ești educat, am întocmit o lista de 12 reguli pe care trebuie să le respecte un viitor părinte sau deținător de copil.

1. Trebuie să treci un test de inteligență înainte de a avea un copil - asta presupune că ești alfabetizat. Dacă nu ești cu puțin mai deștept decât o banană nu ai voie un copil.
2. Dacă nu câștigi suficienți bani, n-ai voie un copil. Dacă n-ai bani și te duci cu el în magazin, el vrea, tu n-ai, deci îl bați sau cerți din cauza ta.
3. N-ai voie să-l bați. Dacă respecți asta, se va vedea că într-adevăr ești cu puțin mai isteț decât o banană.
4. Înainte să ai un copil trebuie să treci pe la o comisie special alcătuită. Vei fi pus într-o cameră cu cinci copii gălăgioși și agasanți. Dacă după două ore nu ești în cămașa de forță, niște psihologi îți vor da un certificat potrivit căruia ai dreptul să produci un copil.
5. Dacă nu ai diplomă de liceu, ești obligat să o ai înainte să ai un copil. Asta e, așa, ca să nu se simtă stânjenit că ești needucat.
6. Dacă nu poți discuta civilizat într-o polemică, nu vei primi acceptul pentru un copil. Să fim serioși, dacă nu se poate discuta cu tine îi vei distruge adolescența.
7. Trebuie să știi ce e aia băutura bună. Dacă nu știi diferența dintre un vin bun și Babanu la 5 litri, ești obligat să înveți asta până va împlini el vârsta necesară pentru a bea, adică 14 ani (bine, 18 pentru cei mai nesiguri).
8. Ești obligat să vorbești cu el despre sex și să știi mai multe decât el. Asta trebuie să știi până la vârsta la care va fi tentat de sex, adică un 12 ani e decent. Lucrurile de bază, dar să știi să le explici.
9. Trebuie să știi minimum trei genuri muzicale, nu se pune dubstep-ul sau alte genuri proaste. Dacă îți plac manelele, trebuie să știi minimum 12 trupe de rock și 10 de alt gen.
10. Dacă ești credincios, el nu trebuie să fie neapărat ca tine. Are dreptul să fie ateu/agnostic. Dacă ești ateu, el nu trebuie să fie ca tine. Poate să fie credincios, cândva se va prinde el că Dă Big Geez nu există.
11. Dacă n-ai simțul umorului trebuie să-l dezvolți. Ce dracu', ești tare trist dacă nu știi să râzi, iar el va ieși ca tine.
12. Dacă ești din Vaslui oprește-te din făcut copii. Pe bune, serios, nu glumesc, vei face un bine. În ritmul actual, cu alcoolul actual, în 20 de ani dispare acea comunitate, fie emigrează, fie se omoară între ei cetățenii.

Niciun comentariu: