Pages

28 mai 2012

8 lucruri despre albumul Cleopatrei Stratan

În viitor, posibil pe 1 iunie, Cleopatra Stratan își va lansa un nou album intitulat "Melodii pentru copii". Am luat legătura cu Maica Viitor și Spiritul Ghicitului și am aflat cam cum va fi la lansare și după.

- Copiii de grădiniță se vor droga cu aracet și vor merge să agațe puștoaice mai mari. Le vor invita la un suc cu morcovi.

- Cei de clasa a-ntâia și până-n a patra se vor duce cu țuica și berea dosite în penarul cu Hannah Montana. Astfel vor avea curaj de a o susține pe Cleopatra cu zeci de lozinci.

- Cleopatra va trece pe la mese și copiii cu burtă de la bomboane și sucuri acidulate îi vor lipi bani pe frunte, decolteul nefiind la dispoziție pentru a primi banii.

- Dedicațiile vor curge de la fetiţe cu inima frântă și băieți care vor să agaţe și plata se va face în acadele.

- O colegă invidioasă de-ale Cleopatrei îi va opri CD-ul în mijlocul unei piese de inimă roz. Ea va arunca înjurături ca la ușa cortului, cea mai rea fiind "du-te naibii!".

- Când fanii se vor fi machit bine de la lapte acru și vată de zahăr fermentată, ei vor face striptease și-și vor arunca scutecele de pe ei.

- Show-ul lansării se va încheia cu melodia "Supărarea când îmi vine, rup body-ul de pe mine".

- A doua zi, băiețeii care vor fi prinși cu urme de mușcături pe gât vor invoca vechea scuză că era laptele stricat și nu-și mai aduc aminte.

Niciun comentariu: