Pages

5 iunie 2012

Descrie-ți relația cu un eufemism bun

Pentru a descrie, plastic și pur românesc, actul sexual, există tot felul de eufemisme, de la “bubui banana”, până la “bagi milogu’ în traistă”. Dar ce eufemism folosești pentru o relație, de orice natură ar fi ea? Ei bine, pentru că nu este o dilemă cu care să te confrunți zilnic, eu am ceva răspunsuri.

  • Dacă ai o relație serioasă, poți spune că tu mergi cu transportul în comun. Vorba aia, tot ce faci faci în comun cu ea, chiar și mersul la baie trebuie aprobat printr-un SMS sau mesaj pe un client de chat. Te mai miri că e transport în comun? Așa ziceam și eu. Nu fi conservator să spui că tu ești într-o relație stabilă cu o persoană pe care o iubești mult, fii combinator 2.0, abuzează de cuvinte și fă o aroganță cu un eufemism.
  • Dacă preferi sexul plătit, nu-i problemă, doar că nu sună așa de bine să spui că dai orzul muncit pe gâște sau că plimbi bibanu’ prin bălți cu taxă. Fii rebel și spune că tu mergi cu taxiul. Privește partea bună, dacă discuți cu cineva mai conservator, poți spune că te refereai la calitatea fetelor cu care scuturi caisu’ de roade
Dar vezi și restul de răspunsuri.

Niciun comentariu: