Pages

13 iulie 2011

Vorba spre blog (1)

Spre orice există o sursă, un mijloc de a ajunge, și către un blog este vorba de o vorbă sau, cum americanu' din român o spune, chiuordu. Ei bine, mai jos sunt strânse cele care aduc oameni aici, pe blog. Ia să vedem ce au găsit oamenii prin marele buton de sărci.

"pornache cu gravide" - Știu că e o bombă, dar ia-ți gândul de la a băga carnea la chifla nevestei gravide. De acum ia-o ca pe un vis.

"de ce e arogant" - Iar ți-a demonstrat că e mai deștept și tu vrei să-i demontrezi că e doar un lăudăros? Hai, lasă, nimeni n-a murit de prostie. 

"toti oamenii sunt prosti" - Câtă dreptate ți-aș da aici și chiar mă bucur că i-ai căutat pe toți pe Internet. Ca să știi cum să te ferești de ei, presupun.

"off femeia" - Așa a zis și bunicu' la nunta lui, apoi s-a îmbătat, a dormit cu capu' pe masă toată noaptea și pac!, cincizeci de ani mai târziu e tot însurat.

"dezinhibare" - Sper că e doar noua ta minciună la întrebarea soției: "Ce ai găsit tu la curva aia de Marcela?!". Dacă nu e, atunci nu ți-a mers cu dezinhibarea.

"ce gindesc femeile" - Mă omule, du-te, mă, la filme horror și nu mai încerca să vezi premiera următorului blockbuster. Chiar nu ții la sănătatea ta psihică și logică?

"daca as fi profesor" - Cred că asta e noua metodă de a-ți amenința copiii. "Dacă aș fi profesor ați muri ca șobolanii de foame. Mulțumiți-mi că sunt angajat la Rosal! Nerecunoscătorilor!".

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bafta multa sa aud de tine ca fiind un mare scriitor .