Pages

12 aprilie 2012

Tehnologia, spinul din coasta relațiilor

Un lucru bun pe care îl aducea lipsa tehnologiei - cum ar fi telefoanele mobile, Internetul - era longevitatea relaţiilor. Își dădeau iubiţeii întâlnire prin fix și se așteptau cam 10-15 minute fără să se poate freca reciproc la nervi cu mesaje "wezy s nu intarzi k nush cetzi fak!!!!!". Acum, tre' să întreții relația, de parcă ai fi un bucătar și tre' să întreții focul sub cratiță.
Sursa: wordans.usFemeile oricum întind mereu spre a poseda ceea ce au până la epuizare, astfel că, atâtea mijloace moderne de comunicare distrug pura independenţă a timpului liber, a timpului când ea nu e acolo. Acum, oamenii își dau sms-uri, apoi, se sună, apoi, trec pe mail unde fac schimb de poze pentru că MMS-ul e scump sau nesuportat de telefon. Apoi, pe Facebook unde sunt postate pozele cu dedicaţii siropoase ca "de la ubi <3! shi eu te ubesc moolt!". Apoi, share-uite de amândoi întru prea sfânta strângere de like-uri.
Cauți extraopţiuni la abonament ca să ai mai multe minute, mai multe mesaje ca să vorbești cu jumătatea, cauți opţiune de e-mail/net ca să vorbești electronic, apoi, într-o seară (sau zi, la unii poate să difere) îți zice că nu-i acorzi timp. Te enervezi, acum, folosești mesajele alea multe ca să-i explici, minutul de-a secundă, timpul pe care i-l oferi, că e unica pentru tine și tot așa, cei în cauză știu deja scuzele și argumentele. Nu e de ajuns partea asta, iar tu cum ești in "fustangiu nenorocit și corditor" ai și "curve care îţi dau like pe Facebook" (musai la poze cu pisici sau cu tine).
La finalul relației - la fiecare dintre cele 14-20 de finaluri ale unei relaţii moderne - mereu îți juri că nu vei mai face așa cu următoarea. Da, până s-o cunoști nu vei face așa, după... dar știi deja povestea.
Morala: Afară, afară cu tehnologia din țară!

Niciun comentariu: